Forny hjemmet med veggplater

Forny hjemmet med veggplater
Ønsker du å føle deg som en ekte håndverker? Dagens veggplater er så lette å montere at du enkelt fornyer et rom på ei helg, helt uten hjelp.

veggplater-artikkel-1Vel, skal vi snakke helt sant kan det være praktisk med et par ekstra hender, men det endrer ikke på at veggplatene er enkle å montere. Og at du klarer det selv med et helt gjennomsnittlig «handy-gen».

 

veggplater-artikkel-2Nytt bad, trygt og enkelt

Våtromsplater fra Fibo-Trespo kommer i størrelsen 60×240 centimeter, og har alle godkjenninger som kreves for bruk i våtrom. Platene kommer i mange titalls farger og strukturer, som du kan kombinere slik du vil for å sette et personlig preg på badet ditt.

Platene kan monteres direkte på stenderverk, fugemassen som anbefales er Fibos egen Fibo Seal, og platene har 15 års garanti. Er det andre ting du lurer på, finner du svar i Fibo-Trespo sin side med praktiske råd.

Se også Byggmakker sitt utvalg av vårtomsplater fra Fibo-Trespo.

 

veggplater-artikkel-3
Veggplater med maleklar tapet

Walls2paint veggplater fra Forestia er dekket av en grunntapet som er klar til å påføres maling eller dekortapet. Platene monteres med en not og fjær-løsning som gjør veggen tilnærmet sømløs og stabil. Walls2paint-platene er 12 milimeter tykke, og leveres i størrelsen 62×239 centimeter.

Med behov for verken sliping eller pussing går det fort å komme i gang med malingen eller tapetseringen straks platene er på veggen. Dermed er det mulig å gjøre ferdig et middels stort rom på ei helg, hvilket er noe de fleste klarer å sette av til oppussing.

Les mer og sjekk priser på Walls2paint på byggmakker.no.

veggplater-artikkel-4
Smartpanel – smartere blir det ikke

Smartpanel fra RBI er ferdigmalte plater som kun krever enkel montering. Med et stort utvalg av farger finner du garantert noe som passer til det uttrykket du ønsker. Smartpanel-platene kommer i størrelsen 62×239 centimeter, og monteres på enten stående eller liggende stendere.

Alternativt kan smartpanelet monteres direkte på eksisterende vegg, men da er det viktig å påse at underlaget er jevnt og flatt, så det gir ordentlig feste.

Les mer og sjekk priser på Smartpanel på byggmakker.no.

 

veggplater-artikkel-5
Steinvegger fra Norsk SteinMiljø

Ønsker du et røffere uttrykk enn plater og tapet kan Stonewall være det du er på jakt etter. Norsk SteinMiljø leverer ferdige Stonewall-plater av påsatt naturstein i et stort utvalg av farger og steintyper, som skifer, kvarts og granitt.

Platene måler standard 15×60 centimeter med tykkelse 2-3,5 centimeter. Unntakene er ytre og indre hjørneplater, som kommer i andre mål. Stonewall krever kun enkel montering i form av å limes direkte på eksisterende vegg.

Les mer og se priser for Stonewall fra Norsk SteinMiljø på byggmakker.no.

Husk, det er ikke alltid du trenger å kle alle veggene i et rom, for at rommet skal få et nytt utseende. Besøk din nærmeste Byggmakker i dag og se hva slags løsninger som kan passe for deg!

Leave a Reply
Your email address will not be published. *