Gipling kjøper Byggmakker Tiller

Gipling kjøper Byggmakker Tiller

Byggmakker Gipling kjøper Byggmakkers trelast- og byggevareutsalg på Tiller, som i dag har 50 ansatte og en årlig omsetning på nær 200 millioner.

Både administrerende direktør Knut Strand Jacobsen i Byggmakker og administrerende direktør Gunnar Severeide i Gipling uttaler at de er svært tilfredse med avtalen som de mener styrker konkurransekraften, øker attraktiviteten for kundene, og vil forsterke Byggmakker sin posisjon i Midt-Norge.

Utsalget på Tiller blir, ifølge pressemeldingen, fortsatt en del av Byggmakker etter at Gipling har tatt over butikken. Overtagelsen skjer 1. januar 2016, og innebærer at Gipling får en samlet omsetning på 1,3 milliarder kroner. Gipling driver fra før 15 Byggmakker-butikker i Midt-Norge.

Artikkel er hentet fra bygg.no

Leave a Reply
Your email address will not be published. *